Motorpak impregneren

Jouw lederen of textiele pak of accessoires impregneren was nog nooit zo makkelijk!

Wil je in een handomdraai je lederen pak, textiele pak of accessoires impregneren? Hieronder lees in je 6 simpele stappen hoe je dat kan doen zonder uren werk of 10 verschillende producten.

Deze methode kan gebruikt worden voor alle lederen pakken, textiele pakken en accessoires en is bedoeld om de levensduur van je pak te verlengen, en te zorgen dat je pak vuil en water afstotend wordt.

Je lederen pak en accessoires impregneren in 4 simpele stappen:

  1. Zorg ervoor dat het leer schoon en droog is voordat je de leder impregneer gebruikt.
  2. Schud de spuitbus goed door voordat je deze gebruikt. Gebruik de leder impregneer alleen buiten of op een zeer goed geventileerde plaats. Je werkt tenslotte met een aerosol.
  3. Werk in stappen, verdeel een jas of broek bijvoorbeeld in 4 stuken om het beste resultaat te bereiken en indroging te voorkomen. Doe bijvoorbeeld eerst de achterkant van je jas, daarna de voorkant en dan de mouwen.
  4. Spray de leder impregneer op je pak vanaf 25 cm afstand, liever iets te weinig dan iets te veel. Je kan het product direct uitpoetsen met een oude katoenen doek, t-shirt, of onze P.U. poetsdoek.

Toelichting, tips en tricks bij het impregneren van je leer.

De leder impregneer is bedoeld om een tijdelijke ‘’zelfopofferend laagje’’ op het leer te creëren. Door de unieke samenstelling van ons product en de natuurlijke ingrediënten blijft het leer ademen.

Leer droogt uit na het rijden in de regen, of na veel ritten in de zon. Om je leer soepel te houden moeten we deze dus goed onderhouden! Dit kan perfect met onze leder impregneer. Hiermee zorg je ervoor dat je het leer wordt ‘’gevoed’’ en dus niet uitdroogt.

  Nederlands
Liquid error (layout/theme line 167): Could not find asset snippets/easyorder.liquid